WWW.BOSBESSENPAD4.NL


VOORZIENINGEN


Het bungalowpark "Domaine le Boulac" te Izier, in de Belgische Ardennen, biedt verschillende voorzieningen om u, en uw kinderen, een aangenaam verblijf te bieden.

Als u op de foto's klikt verschijnt een grotere versie.Ten eerste is daar het cafť-restaurant "le Hibou". U kunt er terecht voor een drankje of een heerlijk streekgerecht. U kunt ook maaltijden bestellen en ophalen. In en rond het restaurant alsmede op het terras beschikt u over gratis wifi.
 
Vanaf half mei, zo gauw als de zon aan warmte begint te winnen, gaat het zwembad open. Het zwembad ligt beschut en fraai gesitueerd naast het buitenterras van "le Hibou". Het is er goed toeven op de ligweide. Er is ook een peuterbad voor de allerkleinsten. Het water wordt door leidingen over het dak van het restaurant geleid en rondgepompt, zodat de zon het water snel verwarmt.
Naast het zwembad zijn er 2 tennisbanen.
Er is ook een speeltuin voor de kleuters met o.a. een tokkelbaan, klimrekken en een klimfort met glijbanen.
In de vakantieperiode worden er kosteloos vanuit het jachthuis op het park allerlei activiteiten georganiseerd. Voor de jeugd van 5/6 jaar tot ongeveer 14 jaar worden er allerlei sportieve activiteiten georganiseerd in het bos. Elke week wordt afgesloten met een karaoke-wedstrijd waar de familie welkom is om hun kroost te bewonderen/aan te moedigen.