WWW.BOSBESSENPAD4.NL


DE WONING


Op deze pagina ziet u een impressie van de woning (het terras, woonkamer, de keuken, badkamer en slaapkamers).

Als u op de foto's klikt verschijnt een grotere versie.

Het beschutte, zonnige terras van Bosbessenpad 4 aan de achterzijde van de woning. Op het ruime terras staat een tafel met 6 stoelen en een parasol.
In de woonkamer staat het bankstel en de salontafel rond de houtkachel en de TV met dvd/videorecorder. In de kast staan boeken, video's en een radio/cd-speler.

De woning beschikt ook over electrisch verwarmde wandconvectoren. Er is een stapel videobanden beschikbaar met tekenfilms voor de kinderen. Bij de receptie is nog veel meer keuze aan dvd's. Het park beschikt over kabel-TV met een grote keuze aan zenders.

Vanuit de woonkamer kijkt u over het terras het bos in. 's Zomers is het heerlijk beschut toeven op het buitenterras alwaar een tuintafel, 6 stuinstoelen en parasol tot uw beschikking staan.De ruime keuken beschikt over een inductiekookplaat met oven, een vaatwasmachine, inbouwkoelkast, combi-magnetron, Senseo-koffiemachine, waterkoker en een sapcentrifuge.Voorts is er een volledige keukeninventaris qua bestek, borden, glazen, pannen, etc. aanwezig.

De keuken is van de woonkamer gescheiden door een bar.
De badkamer en het toilet bevinden zich op de begane grond. Er is een ligbad en een douche. Het bad en de douche beschikken over een thermostaatkraan.

De woning beschikt over 3 slaapkamers.

En slaapkamer met een 2-persoonsbed, een wastafel en een grote muurkast. En kamer met een stapelbed en wastafel en een kamer met een 2-persoonsbed.

Alle bedden beschikken over dekbedden en kussens. U neemt alleen uw dekbedovertrek, matrashoes en kussenslopen mee. U kunt ook een linnenpakket huren bij de receptie. Er zijn voldoende extra dekens aanwezig.

Voor de kleinsten is een campingbedje beschikbaar.