WWW.BOSBESSENPAD4.NL


DE WONING


Op deze pagina ziet u een impressie van de woning (het terras, de woonkamer, de houtkachel, de keuken, badkamer en slaapkamers).

Als u op de foto's klikt verschijnt een grotere versie.

Het beschutte, zonnige terras van Bosbessenpad 4 aan de achterzijde van de woning. Op het ruime terras staat een grote tuintafel met 6 stoelen en een parasol.
In de woonkamer staat het bankstel en de salontafel rond de openhaard en de TV met dvd/videorecorder. In de kast staan boeken, video's en een radio/cd-speler.

Er is een hele stapel videobanden beschikbaar met tekenfilms voor de kinderen. Bij de receptie is nog veel meer keuze. Het park beschikt over kabel-TV met een grote keuze aan zenders.

Vanuit de woonkamer kijkt u over het terras het bos in. 's Zomers is het heerlijk beschut toeven op het ruime buitenterras alwaar een tuintafel en 6 stuinstoelen tot uw beschikking staan. Er is tevens een parasol.

De woning beschikt over 3 electrische wandradiatoren die het huis kunnen verwarmen. Ook de 3 slaapkamers beschikken over een electrische radiator. Maar het is wat goedkoper om hout te stoken in de grote vrijstaande houtkachel.

Het haardhout kunt u in zakken aanschaffen bij de receptie of in de supermarkt.Bij de entree staat de eettafel met 6 stoelen.
De ruime keuken beschikt over een electrisch fornuis met oven, een vaatwasmachine, inbouwkoelkast, combi-magnetron, Senseo-koffiemachine, waterkoker en een sapcentrifuge.Voorts is er een volledige keukeninventaris qua bestek, borden, glazen, pannen, etc. aanwezig.

De keuken is van de woonkamer gescheiden door een bar.
De badkamer en het toilet bevinden zich op de begane grond. Er is een ligbad en een douche. Het bad en de douche beschikken over een thermostaatkraan.De badkamer beschikt over een aparte electrische verwarming.

De woning beschikt over 3 slaapkamers.

En slaapkamer met een 2-persoonsbed, een wastafel en een grote muurkast. En kamer met een stapelbed en wastafel en een kamer met een 2-persoonsbed.

Alle bedden beschikken over dekbedden en kussens. U neemt alleen uw slopen en overtrekken mee. U kunt ook een linnenpakket huren bij de receptie. Er zijn voldoende extra dekens aanwezig.

Voor de kleinsten is een campingbedje beschikbaar.